Betingelser

BETINGELSER

Når du handler på NORDIC-MILITARIA, handler du med Nordic Militaria og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster mindst 39,- men der er fri fragt på ordrer over 1000,-.

Alle bestillinger leveres med GLS.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på NORDIC-MILITARIA har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Har du i forbindelse med købet opnået en rabat, vil den procentvise rabat blive fratrukket beløbet der returneres til dig. Eksempel: 3 effekter til stykket kr. 600, sælges samlet for kr. 1500. Én effekt ønskes returneres. Du vil da ikke få 600 kr. retur, men kun 500 kr.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
Christian Djurhuus 
Skovgaardsgade 4, ST TV
8000 Århus C
Danmark 

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-5 dages leveringstid. Der ydes dog ikke kompensation ved forsinket levering. 

Så snart pakken forlader os er vi uden ansvar for hvad den selvstændige fragtfører gør ved pakken. 

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv Brugtmoms.

Regler om brugtmoms

Alle fakturaer er forsynet med teksten "Varen er omfattet af brugtmoms ordningen". Dette betyder at du IKKE kan trække momsen for dit køb fra. 

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Nordic Militaria - herunder fortolkning af Nordic Militarias handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.